Nieuwsberichten

LevelSpy tijdelijk niet leverbaar

Een wannahave, een hebbeding. Maar niet alleen dat: deze slimme waterspiegelmeter heeft zich in relatief korte tijd een vaste plaats weten te verwerven in ons leveringsprogramma. Veel veldwerkers erkennen de voordelen en werken er dagelijks mee. Daarbij weten zij zich verzekerd van uiterst nauwkeurige metingen die ook nog eens vele malen sneller verkregen worden in vergelijk met het meten van waterpeil met behulp van een meetlint.

Maar, groot verkoopsucces kent ook een keerzijde: onze voorraad LevelSpy’s is namelijk tijdelijk uitgeput. Daar zijn wij en onze afnemers natuurlijk niet blij mee. Reden van deze stagnatie ligt in het feit dat onze producent op dit moment de capaciteit mist om tegemoet te komen aan de grote aantallen van de order die wij plaatsten.

Hoe dan ook, voorlopig kan VRM even niet aan de vraag voldoen. Wij vragen hiervoor begrip.
Weet dat wij er alles aan doet het proces te versnellen.

Als bekend vormde de toegepaste techniek en het werkingsprincipe van de LevelSpy de basis van een doorontwikkeling: de LevelLog van VRM wint meer en meer terrein en wordt ondertussen breed ingezet in meetnetten die de grondwaterstand in hele gebieden permanent monitoren. De GPRS-versie voorziet zelfs in het wireless verzenden van die data. Zuiver, nauwkeurig, efficiënt.

Nog niet bekend met de LevelLog? Wij informeren graag.

Bezoekadres VRM
Oude Apeldoornseweg 36
NL-7333 NS Apeldoorn

T +31 (0)55 - 533 54 66
Postadres VRM
Oude Apeldoornseweg 36
NL-7333 NS Apeldoorn

E info@vrm.nl